Bienvenue dans
l'espace recrutement

Business Development Manager - C00057

Intitulé du poste

Business Development Manager

Entreprise

Het bedrijf Autajon Packaging België, gevestigd in Anderlecht, maakt deel uit van de groep Autajon, divisie verpakking.

Als leverancier van toonaangevende merken van cosmetica, farmaceutische verpakkingen en zoetwaren, is APB gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige vouwdozen op vlak van make-up, haarkleuring, farmaceutische producten en zoetwaren.

Het bedrijf telt 172 medewerkers en heft een omzet van 27 miljoen euro.

Mission

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de verschillende klantenportefeuilles in Vlaanderen.

Jouw doelgroep bestaat  uit zowel KMO's als uit multinationals en hiervoor zit je samen met zowel verkoopdirecteurs, aankoopmanagers als zaakvoerders.

Je analyseert de markt, gaat op zoek naar opportuniteiten en weet deze om te zetten in commerciële contracten. Tevens is het belangrijk om grondig de behoefte van de (potentiële) klant in kaart te brengen om zo oplossingen te kunnen genereren op maat van de klant.

Ten slotte verzeker je ook de opvolging van je bestaande klanten en kijk je ook daar uit naar nieuwe opportuniteiten.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur Benelux.

Profil

De ideale kandidaat heeft OF reeds een succesvolle werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie met een focus op new business OF is recent afgestudeerd en is klaar om deze challenge op te nemen !

Je komt terecht in een technische omgeving waardoor het noodzakelijk is om een grote affiniteit te hebben met de sector en zijn hoge kwaliteitsnormen.
Verder ben je iemand met een sterk eigen karakter maar ben je ook een teamplayer.
Je bent is staat om mee te denken met de klant, bent ondernemend, volhardend en bouwt makkelijk lange termijn relaties op met klanten.
Ten slotte beheers je zowel het Nederlands als het Frans zeer goed. 

Pays

Belgique

Site

BE- Anderlecht

Type de contrat

CDI

Powered by :Eolia Consulting & Software / Solire